Uovervindelige tanks i pre-season

Tanks

Malphite, Rammus, Amumu, Dr. Mundo og Volibear er dem, du skal spille i pre-season, hvis du vil øge dine chancer for at vinde.

 

Med AD-champions og særligt marksmens øget popularitet, er det blevet mere fordelagtigt at spille tanks. Samtlige tanks har forøget deres vinder-chancer og ligger nu i toppen af tabellen, det viser seneste tal fra champion.gg og lolking. Den champion med højest vinderchance er på patch 5.22 (Pre-season patch) Dr. Mundo, han opnår utrolige 57% vinderchance i en måling. Mens både Rammus, Malphite, Amumu og Volibear ligger på over 53% i begge målinger.

Meget AD = Meget Armor

Når AD-champions; marksmen, AD-assasins og bruisers er populære og spilles meget, så bliver armor meget vigtigt. Vi skal faktisk 20 champions ned på listen over mest spillede champions, før vi finder den første rendyrket AP-champion. Magic resistance er markant mindre vigtig.

Køb armor og fokuser AP-champions

Strategien for dig som tank er ret simpel. Byg en ordentlig bunke armor og hjælp dit hold med at slå en eventuel AP-champion ihjel som den første. Der kan opstå udfordringer for dig på lane. Her handler det om at få farmet så meget som mulig og undgå at blive ganket – placer wards. Din rigtige styrke kommer først til udtryk efter 25-30 minutter. Og din primære opgave er at beskytte og hjælpe dit hold.

 


Article Tags:
· ·
Article Categories:
Analyse
Likes:
0

Leave a Comment

Menu Title