Dignitas EU vinder dramatisk kamp

EU CS_2

Danske Team Dignitas EU vandt tirsdagens kamp mod Wickds Denial eSports efter en dramatisk 2. og 3. runde med DDOS angreb. 

Selvom Team Dignitas EU stod som endelige vindere af første EU Challenger Series summer playoff semifinale. Det var dog ikke på et helt fair grundlag. Denial eSports var nemlig udsat for flere DDOS angreb.

DDOS: Et angreb der overbelaster dit internet, så du ikke kan opnå en stabil forbindelse.

Wickd revser Riot men roser Dignitas

Wickd og resten af Denial eSports var naturligvis ikke tilfredse med nederlaget, særligt ikke under disse omstændigheder. Det har især Wickd givet udtryk for på sin Twitter kontor, hvor han fortæller sin holdning til, hvordan Riot burde håndtere problemet:

“Jeg mener at RIOT burde overveje at spille så vigtige kampe i deres Studio (red. I Berlin). Der er så mange penge på spil,” skriver Wickd.

Der bliver omvendt ikke sendt nogen sure miner til Team Dignitas EU, som ifølge Wickds Twitter opdateringer har håndteret situationen professionelt. Efter 2. kamp fik Denial eSports nemlig et mindre ban som straf i kamp nummer 3. Dignitas EU var dog hurtige til at foreslå Denial eSports at de kunne “aftale” hvilke champions der skulle bannes.

“Jeg må give credit til @TeamDignitas for deres gode sportsånd. … @TeamDignitas spurgte os, om vi ville være med til at vælge, hvilke champions der skulle bannes. Tak …” Skriver Wickd.

Danske Team Dignitas tæt på LCS

Med Team Dignitas EUs sejer over Denial eSports, betyder det at holdet er meget tæt på at kvalificere sig direkte til LCS. Vinderen af disse EU Challenger Series playoffs ryger nemlig direkte til LCS. De er nu i finalen og mangler kun én kamp. Modstanderen bliver enten Ocelotes og Jesiz hold Gamers2 eller det tysk baseret Mouseesports.
Vinder de ikke i finalen, så har de stadig chancen for at kvalificere sig til EU LCS Promotion turneringen, hvor de skal dyste mod de nuværende LCS hold om at kvalificere sig.
Læs mere om LCS og Challenger Series reglerne HER.


Article Tags:
· · · · · · · · · · · · ·
Article Categories:
LCS · Nyheder
Likes:
1

Leave a Comment

Menu Title