Worlds finalebilletter udsolgt på 11 minutter

Worlds_Tickets_Berlin_800x315

Der var rift om billetterne, da League of Legends spillere fra hele verden sad klar for at få fat i de eftertragtede finalebilletter. En dansker var dog heldig, og skal afsted med 4 venner til Berlin i oktober

Ligesom skrigende One Direction fans, sad verdens League og Legends spillere klar ved tasterne tidligere i dag, da Mercedes-Benz Arena i Berlin, klokken 17:00, åbnede op for billetsalget til Worlds finalen. Mere end 10.000 billetter blev solgt på under 10 minutter. Det slår den hastighed, en af One Directions koncerter blev udsolgt med i 2013.
Mercedes-Benz Arena havde inddelt billetterne i to kategorier, en lower level og en upper level, efter blot 2 minutter var kategorien lower level udsolgt og på omkring 11 minutter var resten væk.

Sad klar i de afgørende minutter
At det handlede om at være klar, det kan Martin Hobert fra Aarhus skrive under på. Han sad nemlig på nåle sammen med en af sine venner, da billetsalget åbnede.
”Vi sad og spammede f5 for at være klar på sekundet. Da vi endelig kom ind, så fik vi lagt billeter i kurven, men så gik sitet ned” Siger Martin Hobert om de hektiske minutter efter billetsalget åbnede til Leagueoflegends.dk. ”Det tog 10 minutter før vi kunne komme på sitet igen. Men da skrev den at alt var udsolgt. ”
Det fik dog ikke Martin til at opgive at få fat i billetterne. Det skulle nemlig vise sig, at selvom siden var gået ned, så var der reserveret billetter til ham. ”Efter 15 minutter havde vi næsten mistet håbet, men pludselig gik den igennem, og jeg havde 5 billetter. ”
Martin Hobert kunne efterfølgende glædeligt meddele sine venner, at billetterne var i hus.

Martin Hobert  i aktion som turneringsadmin til Copenhagen Games

Martin Hobert i aktion som turneringsadmin til Copenhagen Games Foto: Privatfoto, Facebook

På guidet rundvisning af Riot

Martin Hobert har, gennem sit arbejde som turneringsadministrator hos Dreamhack og Copenhagen Games, fået nogle eksklusive kontakter med folk fra Riot. Det har givet ham en helt speciel mulighed for at få en premium rundvisning til Worlds finalen. Det er naturligvis noget han ser meget frem til.
”Jeg tror på, at det bliver en helt unik oplevelse, og jeg glæder mig rigtig meget” Siger Martin Hobert.


Article Tags:
· · · · · · · · ·
Article Categories:
Nyheder
Likes:
3

Leave a Comment

Menu Title