Preseason: Champion select

Thumb

I løbet af preseason ruller Riot opdateringer ud på stribe. Vi kan blandt andet vente os en helt ny måde at vælge champions på.

Vælg din primære og sekundære rolle, planlæg og fortæl dit hold hvilken champion du påtænker at spille samt en helt ny måde at udelukke champions på, er noget af det, det nye champion select indeholder.

Det nye system step-by-step

Inden du går i queue, skal du med det nye system, vælge de to positioner du helst vil spille – en primær og en sekundær.

position-select

Du får mulighed for at fortælle dit hold, hvilken champion du har tænkt dig at spille. Det har Riot implementeret, for at undgå at den champion du gerne vil spille, bliver banned af dit eget team.

pick-intent

Ban-fasen får sig også noget af et makeover. Det er ikke længere first-pick, der skal udelukke alle champions. Nu er det de tre, der skal vælge til sidst, der får lov at udelukke en champion hver. De to der skal vælge først får æren af, ligesom det er nu, at sikre sig de mest prioriterede champions til holdet.

bans

Den måde der skal vælges champions på, bliver ikke lavet om. Kun det visuelle udtryk – som til gengæld er markant.

picks

Et sjovere spil

Tanken bag denne markante ændring i championselect er at spillere får en bedre oplevelse af spiller. Især fordi man nu får endnu lettere ved at få netop den position, man helst vil spille. Det er meningen at det nye champion select, bliver rullet ud i de forskellige queues en efter en.

Først normal draft, herefter ranked og senere blind pick.

Preseason - Artikelserie

Læs også de andre artikler i serien:

 


Article Categories:
Riot Games
Likes:
2

Leave a Comment

Menu Title